The Bling Ring

Om ni inte har sett Emma Watsons nya film så är det ett måste! Jag kan inte säga att den var direkt som jag förväntade mig men den var helt klart sevärd, absolut om man vill se Emma i en helt annorlunda roll! 
Ni kan till exempel se hela filmen på swefilmer.com men då behöver ni fixa ett konto.. Men eftersom det är gratis så är det lugnt. 
 

Back on Track

Hej alla Loverss! 
 
Efter en lång bloggpaus så bestämde vi oss att gå in och titta på bloggen, lite spontant sådär. 
När vi loggar in så ser vi att det fortfarande finns några av er som fortfarande läser! Vilket vi tycker är grymt roligt eftersom bloggen har stått tom hur länge som helst.. Men i alla fall, vi tänkte starta upp igen lite lätt och så får vi se hur det går. Men nu kommer frågan.. Vad vill ni att vi ska blogga om? Vad vill ni veta och vad tycker ni är intressant? Det är ju ni som ska läsa och tycka att det är roligt och inte vi, har vi fel? 
 
Vi vill bara ge alla er som fortfarande kollar en stor krajm och goda nyheter, nu kommer bloggen att öppnas igen! 
Det är fortfarande vi som bloggar, alltså Ida och Olivia, vi kommer köra på ungefär samma upplägg och om ni har några funderingar eller någpt så är det bara att slänga in en liten kommentar nedan eller maila oss på h-potter@live.se!! 
 
 

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.

Om

Min profilbild

Hejsan alla Lovers! Vi är 2 tjejer som bara älskar Harry Potter. Vi är typ världens största fan. På bloggen kallar vi oss Hermione & Ginny, vi vet inte riktigt varför men det är ju kul. Jaha nu vet vi inte riktigt vad vi ska skriva men LÄS, KOMMENTERA OCH FÖLJ!
RSS 2.0