Lite om Bonnie Wright
Bonnie Wright, född 17 februari 1991 i London i Storbritannien, är en brittisk skådespelerska. Hon är mest känd som Ginny Weasley i filmerna om Harry Potter. Hon har även varit med i Tv-serien Stranded där hon spelade Sarah Robinson (från 2002) och Agatha Christie: A Life in Pictures där hon spelade Agatha Christie som ung (från 2004). Hennes föräldrar heter Gary Wright och Sheila Teague, och äger en egen smyckesaffär i London, Wright & Teague. Hon har även en äldre bror, Lewis.

Bonnie Wright går på King Alfred School, en privatskola i London. Där går hon tillsammans med bland annat Annie Lennox dotter Lola, och en annan tjej, Gillian Maguire, som har spelat in en film tillsammans med Bonnies medspelare i Harry Potter-filmerna, Rupert Grint.

Bonnie gjorde sin första roll i Harry Potter och de vises sten (2001) där hon bara hade en liten replik. 2002 spelade hon både Sarah Robinson i "Stranded" och fick en större roll i Harry Potter och Hemligheternas kammare, då hennes karaktär Ginny Weasley blir kidnappad av Tom Dolder. 2004 spelade hon in Agatha Christie: A Life in Pictures och hade en mycket liten roll i Harry Potter och fången från Azkaban. I Harry Potter och den flammande bägaren fick hennes karaktär Ginny Weasley en större roll och i Harry Potter och Fenixorden (2007) hade hon mer repliker och plats på duken än vad hon haft innan. Hon har även gästspelat i en episod av The Replacements där hon gjorde rösten åt spionen Vanessa. Under hösten 2007 påbörjades inspelningen av Harry Potter och halvblodsprinsen, där Bonnie har sin största roll, eftersom Ginny Weasley blir Harrys flickvän i den sjätte filmen, och hon gör en kysscen med sin medspelare, Daniel Radcliffe.

Även om Bonnie är intresserad av att vara skådespelare och spela in filmer, så dras hon mycket till det konstarbetet som ligger bakom en film. Hon har sagt att hon alltid velat gå på konstskola, och att hon gillar att både fotografi och konst. I framtiden ser hon gärna ett liv inom konsten, men vill heller inte ge upp skådespeleriet.


Frågestund!

Hejsan!
Vi tänkte ha en liten frågelåda!
Ni får ställa frågor om Harry Potter! Ni får fråga vad ni vill om Harry Potter och vi lovar att ni får ett svar!
Ni kan till och med fråga om vem som vinner av Voldermort och Harry i Dödsrelikerna del 2!
Alla som frågar länkar vi. Fråga helst via mail men det går bra på kommentarer också! :love:
Vi svarar på ALLA!!!
Och vi svarar på vad som helst!
Snälla vi blir jätte glada om ni frågar saker!
Ni får fråga frågor om andra filmer också eller bara nåt helt annat som t.ex kärleksproblem.
Hoppas ni frågar oss något ! ;)
Ni kan fråga på bloggsvaren också! <3
//Ida(Ginny)

Puss PÅ EER! <3Red Carpet


Lite bilder från röda mattan 2011! <333

Lite om Tom Felton
Thomas Andrew Felton, född i Kensington, London den 22 september 1987, är en brittisk skådespelare och musiker. Han är mest känd för sin roll som Draco Malfoy i Harry Potter-filmerna. Han tävlade mot över 400 andra barn om rollen. Han blev god vän med Daniel Radcliffe som spelar Harry Potter redan under inspelningen av Harry Potter och de vises sten. Tom började sin karriär som åttaåring i en stor reklamkampanj.

Tom Felton sysslar även med musik; han sjunger, spelar gitarr/munspel och skriver egna låtar. Han har publicerat musik på Youtube-accountet Feltbeats samt på Amazon och Itunes. 2010 skrev han skivkontrakt med Six string productions, som han även är delägare i.

 

 

Visst är han sööt ! <33333LIte Om Rupert Grint

Rupert Grint

Rupert "Rupe" Alexander Lloyd Grint föddes den 24 augusti 1988 i Watton-at-Stone, Hertfordshire, är en brittisk skådespelare mest känd i rollen som Ron Weasley i Harry Potter-filmerna.
Rupert är bosatt i Watton-at-Stone. På fritiden gillar han att spela golf, basket, fotboll, biljard, simma och cykla på sin enhjuling. Han gick ut secondary school på en pojkskola i sin hemstad i juli 2004, och gjorde därmed sina slutprov (GCSE's). Han har inte fortsatt med att gå på gymnasiet utan vill fortsätta satsa på sin skådespelarkarriär.

Han har medverkat i alla Harry Potter filmerna: Harry Potter och de vises sten, Harry Potter och Hemligheternas kammare, Harry Potter och fången från Azkaban, Harry Potter och den flammande bägaren, Harry Potter och Fenixorden, Harry Potter och Halvblodsprinsen och Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Han kommer även att medverka i Harry Potter och dödsrelikerna del 2.

Rupert Grint har medverkat i filmen Driving Lessons, där han har spelat mot bl.a. Julie Walters (Mrs. Weasley i Harry Potter-filmerna, Billy Elliot) och Laura Linney (Love Actually, Truman Show) Det blev hans andra film utanför Harry Potter. Han spelade forskaren "Alan A. Alen" i filmen Thunderpants från 2002. Han ska även spela rollen som Eddie the eagle, inspelningen börjar efter att harry potter and the deathly hallows part 2 är avslutad.


Lite Om Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe föddes den 23 juli 1989 i Fulham, London, England, Storbritannien. Han är en Brittisk skådespelare. Daniel är mest känd som huvudkaraktären i Harry Potter filmerna. Han var tio år gammal när han inledde sin filmkarriär i Dickens-filmatiseringen David Copperfield, där han fick sin roll redan efter ett par provtagningar. 
2007 medverkade han i teatern "Equus". Pjäsen har blivit mycket omtalad eftersom Daniel spelar en mentalt störd tonåring och är naken på scen. Laura O'Toole, som spelade kvinnliga huvudrollen i equus, var även Daniels flickvän under år 2007-2008. Efter att ha spelat i "Equus" i två år valde Radcliffe att hoppa av för att spela in de sista Harry Potter-filmerna, och ersattes våren 2009 av Alfie Owen-Allen.
Radcliffe var Storbritanniens rikaste tonåring, med en förmögenhet på cirka 270 miljoner kronor, tills han 2009 fyllde 20. Han bor i Fulham utanför London med föräldrarna Marcia Gresham och Alan Radcliffe. Daniel går på en privatskola i London.


Bild: Hermione Granger

Titta så vacker Hermione Granger var på julbalen i Harry Potter Och Den Flammande Bägaren


Vem gillar ni i Harry Potter?

Heej alla Harry Potter Lovers! ;) :D

Har en liten fråga till alla er för att svara på den kan ni maila till h-potter@live.se.

Vem/vilka gillar du bäst i Harry Potter?

Där var frågan maila gärna till oss vi vill gärna veta vem som är just din favorit! :P

HARRY POTTER=BÄST FOREVER!! :love: :love: :love:


Lite Om Emma Watson

Emma Watson

Emma Charlotte Duerre Watson föddes den 15 April 1990 i Paris, Frankrike. Hon är en Engelsk skådespelerska. Mest känd i rollen som Hermione Granger i Harry Potter filmerna.
Efter fem år i Frankrike bestämde hennes föräldrar Jaqueline och Chris Watson, att flytta tillbaka till England. Emma Watson har en tre år yngre bror som heter Alex Watson. Långt innan Emma fick rollen i Harry Potter så visade hon sig intresserad för skådespeleri och teater.
Hon lärde sig efter hand att agera bättre då hon gick med i The Dragon School, en ansedd dramaskola. När hon var sju år gammal fick hon priset The Daisy Pratt Poetry Award av skolan. Emma provspelade för rollen som Hermione i Harry Potter-filmerna när hon var nio år gammal. Emma tycker att det har varit otroligt roligt att göra harry potter filmerna under åren men tycker också att det ska bli roligt att börja på nytt. Emma Watson har vunnit pris för bästa kvinnliga skådespel av National Movie Award för sin roll i Harry Potter Och Fenixorden.


Bild: Harry Hermione Ron


Skådespelare I Harry Potter Och Hemligheternas Kammare! :D

Harry Potter: Daniel Radcliffe


Ron Weasley: Rupert Grint
Hermione Granger: Emma Watson
James Potter: Adrian Rawlins
Lily Potter:
Geraldine Somerville
Artur Weasley: Mark Williams
Ginny Weasley: Bonnie Wright
Unge Rubeus Hagrid: Martin Bayfield
Mrs. Granger: Heather Bleasdale
Mr. Granger: Tom Knight
Oliver Wood: Sean Biggerstaff
Argus Filch: David Bradley


Gilderoy Lockman: Kenneth Branagh
Mrs. Mason: Veronica Clifford
Nästan Huvudlöse Nick: John Cleese
Rubeus Hagrid: Robbie Coltrane
Susan Bones: Eleanor Columbus
Tom Dolder: Christian Coulson
Filius Flitwick: Warwick Davis
Katie Bell: Emily Dale
Ernie Mcmillan: Louis Doyle


Dean Thomas: Alfred Enoch
Draco Malfoy: Tom Felton
Aragog (Röst): Julian Glover
Vernon Dursley: Richard Griffiths
Dudley Dursley: Harry Melling
Petunia Dursley: Fiona Shaw
Cornelius Fudge: Robert Hardy
Albus Dumbledore: Richard Harris
Missnörjda Myrtle: Shirley Henderson
Gregory Goyl: Josh Herdmen
Lucius Malfoy: Jason Isaacs
Poppey Pomfrey: Gemma Jones
Dobby (Röst): Toby Jones
Neville Longbottom: Matthew Lewis
Pomona Sprout: Miriam Margoyles
Colin Creevey: Hugh Mitchell
Seamus Finnigan: Devon Murrey
Mr. Mason: Jim North
Penelope Clearwater: Gemma Padley
Fred Weasley: James Phelps
George Weasley: Oliver Phelps
Percy Weasley: Chris Rankin
Severus Snape: Alan Rickman
Hannah Abbott: Charlotte Skeoch
Minerva McGonagall: Maggie Smith
Millicent Bulstrode: Helen Stuart
Molly Weasley: Julie Walters
Madame Hooch: Zoe Wanamaker
Vincent Crabbe: Jamie Waylett


Hej alla Harry Potter Loverss! :love: :D

Vi kommer gå under två namn:
Ginny Weasley
Hermione Granger
Det är vi bara så ni vet.

Nu sitter vi här hemma hos mig (Hermione) och ska äta.
Ginny sjunger en parodi av en låt. Vi har ljust gjort ett inlägg om skådespelare i Harry Potter Och Hemligheternas Kammare! Den blev ju bara lite MUPPAD! :P

Men kom ihåg att det är bara att maila oss på: h-potter@live.se
Kom ihåg LOVE HARRY POTTER
Lista över skådespelare från filmerna!

Harry Potter: Daniel Radcliffe
Hermione Granger: Emma Watson
Ron Weasley: Rupert Grint
Lord Voldermort: Richard Bremmer
Draco Malfoy: Tom Felton
Albus Dumbledore: Richard Harris
Neville Longbottorn: Matthew Lewis
Seamus Finnigan: Devon Murray
Fred Weasley: James Phelps
George Weasley: Oliver Phelps
Ginny Weasley: Bonnie Wright
Blodige Baronen: Terence Bayler
Oliver Wood: Sean Biggerstaff
Argus Filch: David Bradley
Nästan Huvudlöse Nick: John Cleese
Rubeus Hagrid: Robbie Coltrane
Susan Bones: Eleanor Columbus
Filius Slitwick: Warwick Davis
Katie Bell: Emily Dale
Dean Tomas: Alfred Enoch
Firenze: Ray Fearon
Vernon Dursley: Richard Griffiths
Professoor Quirrel: Ian Hart
Gregory Goyle: Josh Herdman
Mr Ollivander: John Hurt
Dudley Dursley: Harry Melling
James Potter: Adrian Rawlins
Severus Snape: Alan Rickman
Petunia Dursley: Fiona Shaw
Minerva McGonnagol: Maggie Smith
Lily Potter: Geraldine Somerville
Tjocka Damen: Elizabeth Spriggs
Svartalfen Griphook: Verne Troyer
Molly Weasley: Julie Walters
Madam Hooch: Zoe Wanamaker
Vincent Crabbe: Jamie Waylett
Marcus Flint: Jamie Yeates
Lee Jordan: Luke Youngblood
Det här var de viktigaste rollerna från "Den Vise Sten!"De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.

Om

Min profilbild

Hejsan alla Lovers! Vi är 2 tjejer som bara älskar Harry Potter. Vi är typ världens största fan. På bloggen kallar vi oss Hermione & Ginny, vi vet inte riktigt varför men det är ju kul. Jaha nu vet vi inte riktigt vad vi ska skriva men LÄS, KOMMENTERA OCH FÖLJ!
RSS 2.0