Ny TILLFÄLLIG Header + Design

Heej alla Loverss!

Nu har vi gjort en ny tillfällig Header + Design för att den andra var inte så mycket "Harry Potter" eller vad man säger. Den hade vi också haft ett tag nu.
Men vi har en tjej som ska hjälpa oss med en ny designoch så till bloggen. Det är vi jätte glada för! :D
Aaaa, men hoppas att ni trivs och hoppas att ni kollar/läser och tycker om det vi skriver och uppskattar det.

Vi lyssnar mer en gärna på vad ni har att säga och om det är något ni saknar på bloggen. Vi ÄLSKAR era kommentarer, det är JÄTTE kul att läsa och få veta vad ni tycker!! ♥♥♥♥♥♥

puss ♥

Amanda Seyfried diggar Emma Watson

"Det lustiga är att de tjejer jag tävlar om roller med är trevliga och coola, som Emma Watson. Hon är grym, riktigt kul och smart." Säger Amanda om Emma


Dagens Bild(er)
Gamla 'Tweets' från Emma


Dagens HP-medlem

Severus Snape (Du ska nog inte läsa det här om du inte har sett Dödsrelikerna del 1 och 2. Det finns lite saker som man inte förstår om man inte sett filmerna eller läst boken)

Snape är lärare i trolldryckskonst på Hogwarts under Harrys första fem år på skolan, han är också föreståndare för elevhemmet Slytherin. Han är rektor i Harry Potter och Dödsrelikerna, när Voldemort har tagit över Hogwarts.
Skådespelarna som spelar honom heter:
Vuxen: Alan Rickman
Tonåring: Alec Hopkins

Severus Snape
är halvblod för att hans pappa var mugglare.
Under sin skoltid på Hogwarts på 1970-talet blev han mobbad av James Potter och Sirius Black.
Severus blir dödsätare och får Mörkrets Märke "Hans Märke" på vänster underarm.
Han är bland annat den som berättar för Lord Voldemort om profetian som leder till att Lord Voldemort mördar Harrys föräldrar. Severus är mycket skicklig i legilimering såväl som ocklumenering. Efter mordet på Harrys föräldrar går Severus över till Albus Dumbledores sida och börjar arbeta på Hogwarts. Han ansöker flera gånger till tjänsten som lärare i Försvar mot Svartkonster men får den inte förrän 1996, vilket är Harrys sjätte år på Hogwarts. Severus mördar Albus 1997, vilket egentligen är Draco Malfoys uppdrag och han lyckas sedan nätt och jämnt fly med Draco.

Sedan visar det sig att Snape är Halvblodsprinsen som den sjätte boken är döpt efter. (Han är halvblod och hans mamma hette Prince). Harry tror att Severus bara låtsats gå över till Albus sida för att kunna spionera för Lord Voldemorts räkning. I början av den sjunde boken rapporterar Snape tillsammans med Yaxley till Lord Voldemort, på Lucius Malfoys herrgård, att Fenixorden planerar att flytta Harry från Privet Drive på natten följande lördag och att det kommer från "källan de diskuterade". Yaxley invänder och säger att Dawlish sagt att de skulle flytta Harry den trettionde men Severus avfärdar det.

Severus och Lily (Harrys mamma) kände varandra sen tidigare, de var kompisar innan de kom in på Hogwarts och Snape hjälpte Lily med sin magi och sa till henne att hon var en häxa och att hon kunde utöva trollkonster.
Men sen hamnar Lily och Snape i olika elevhem och sedan så blir Lily kär i James. Men Snape har varit förälskad i Lily hela tiden och sedan allt han har gjort för Harry (som alla trodde att han gjorde för att han hatade Harry) var bara för att skydda honom. Det får Harry också reda på.
Severus som tonåringDagens Trollformel

Dagens Trollformel är...

Colloportus - Den trollformeln låser lås.


Söta Emma


//Hermione ♥

Haha


Dagens Bild


Dagens Trollformel

Dagens Trollformel är...

Cave Inimicum - Den varnar om fiender kommer nära ett förtrollat område.


Dagens Bild


Sötnosar


Dagens Bild


Lego Harry Potter


Ni visste väl att det finns "Lego Harry Potter", men det finns i alla fall.
Det första är "år 1-4" och det andra är från "år 5-7". Det är ganska bra gjort... Så till er harry Potter fans som inte ar det så kan man ju alltid fixa det. Man kanske inte tycker att det är så kul men det är fortfarande en Harry Potter sak^^ <3

Dagens Trollformel

Dagens Trollformel är...

Avis - Den konjugerar fåglar.


De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.

Om

Min profilbild

Hejsan alla Lovers! Vi är 2 tjejer som bara älskar Harry Potter. Vi är typ världens största fan. På bloggen kallar vi oss Hermione & Ginny, vi vet inte riktigt varför men det är ju kul. Jaha nu vet vi inte riktigt vad vi ska skriva men LÄS, KOMMENTERA OCH FÖLJ!
RSS 2.0