Dagens Bild


Avada Kedavra... the killing curse...


"Avada Kedavra... the killing curse. Only one person is known to have survived it... and he's sitting in this room." -Mad-Eye Moody (Harry Potter och den Flammande Bägaren)

Hogwarts has been chosen to host a....

"Hogwarts has been chosen to host a legendary event... the Triwizard Tournament!" - Dumbledore (Harry Potter and the goblet of fire)


Vill ni ha mer Harry Potter pyssel på denna blogg?

Hej!
Ni som har hängt med ett tag vet säkert att vi har haft lite Harry Potter pyssel på denna blogg. Vi tänkte börja med det igen! Vi vet inte riktigt när men det kommer i alla fall. Då tänkte vi ha det så att det kommer ett nytt pyssel varje vecka! Vi kommer fortfarande att skriva om kändisarna och deras liv och så men sen ville vi ha något lite annat och lite nytt...
Så vad tycker ni om det?
Svara jätte gärna i kommentarerna! Ha ett fortsatt trevligt sommarlov!! ♥
Kram Ginny & Hermione här på HarryPotterLoverss ♥

Owl me maybe


It does not do to dwell on dreams...


“It does not do to dwell on dreams, Harry, and forget to live.”

Haha ♥


Dålig Uppdatering....

Heej alla Loverss!!
Vi har haft lite dålig uppdatering på sistonde :/... Det har varit mycket med skolan nu innan avslutningen och såå, men vi ska försöka blogga mer nu. puss ♥De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.

Om

Min profilbild

Hejsan alla Lovers! Vi är 2 tjejer som bara älskar Harry Potter. Vi är typ världens största fan. På bloggen kallar vi oss Hermione & Ginny, vi vet inte riktigt varför men det är ju kul. Jaha nu vet vi inte riktigt vad vi ska skriva men LÄS, KOMMENTERA OCH FÖLJ!
RSS 2.0